Fnask och kanelbullar

Sitter och håller käften och kollar på TV-Shop, som inte är så bra, väntar på att Knightrider ska börja. Tror det börjar kvart i nio eller nåt.
Låg uppe hela natten och läste "Aldrig Fucka Upp" som är jävligt bra.
Vid 6 gick jag upp och chillade vid datan lite, lyssnade på A Day To Remember och spelade harpan.
Sen slängde jag mig in i duschen och höll käften där lite med några grabbar, dom hälsar förresten. Sen käka jag frulle, det blev en fet macka med stekt ägg och kaviar, kaffe, juice och havregrynsgröt med äppelmos. Jag gjorde lite frukost åt småsyrrorna också, dom blev glada, tror jag, hoppas jag, annars får dom hålla käften. Nu ska jag chilla i 2 timmar, börjar 10 och min buss går kvart i 10. Skönt att vara uppe tidigt, så man inte behöver stressa.

Jusste, mina och Shadys spel har kommit som vi har beställt. Ska nog hämta ut dom efter skolan.
Är på bra humör nu, fastän det är så tidigt på morgonkvisten. Morgonkvisten kan ta sig i brasan.
Det kommer nog bli en fet dag idag tror jag, hoppas det händer nåt nice ikväll.
Men nu får fan snön ta och hålla käften och fnaska nån annan stans så sommaren kan komma hit och dricka några finkbraú med oss på stranden.

För er som inte vet så kommer det bli en "Finkbrauvecka" inom kort. Alla som vill får vara med.
Då dricker man ett 6-pack Finkbrau varje dag i en vecka. Väldigt ekonomiskt också, bara 105 puerto ricanska finska riksdaler!

Nu ska jag hålla käften och diska lite. Hörde att disken är lite kaxig, så måste ge den ett rejält kok stryk.

Måste gratta Finne också :D:D:D:D:D:D:D::D han fyllde år igår tror jag, så grattis på den gamle älgen! Moppetajm!

Kolastrutar och Eskimåer / Cal the pal


Bjuubz n beerz

Yo bjuubsmackerz!
Däckar och chillar och håller käften med Hands, vi kollar på Csi och Hands sjunger på Hot N Cold(is).
Han är jävligt kåt och vill ha nån som smackar han på pubesen. Jonathan Hansson är en snäll kille på 14 vårar som gillar att smiska småflickor på muffen. Han gillar långa promenader och nice Bjuubz! Han söker nån som vill ta del av hans kärlek. Han tycker också om att spela xbox och kolla på porr.
Idag har vi däckat hos Jossan och druckit öl och raggat på hennes mamie.  Det va nice faktiskt, vi spelade markoolio pussel och åt smörgåstårta, men Snea åt upp allt för hon är så tjock. Igår höll vi käften hos Vikman och drack öl och tog lyng.
Kvällen slutade med att ballzac blev asfull och spydde 3 gånger och hansson somnade på toan när han skulle bajsa. Markus snopp luktar gott. Nu ska jag hålla käften och gå ut i köket och hitta nåt nice att käka och sen pissa och sen ha sex med hansson. piss out // Dogge doggelito and the hoboes!

hollas! me llamo hanssito mosquito , öhm i helgen va jag på en slija båt som ehtte GALAXY med finne,wikman,jeppe,snäåppe,peppe,läppe,markus,emil,jonasbrollekristoffer,emil igen,amanda,madde,jimmy,get å så har jag säkert glömt nån. jag hade JATTE rolik! jag fick ett hål i huvet å blod i nakcken ( btw kan inte göra bakåtvolter) karhu e bästa öloen förutom gratis öl. idag har jag däckat å däckat å däckat hos wikman nej jag gjorde d igår för kalle sa de nyss. å jag skulle bajsa, men det gick åt helvete . jag gillar inte pojkar på samma sätt som kalle han gillar deras pubeshår i ansikte! nu såg han vad jag skrev eller såg han mitt skrev. genie in a bottle by christina aguilera LERA GEGGAMOJJA  hon e snyggast å katy perry har oxå najs bjubz hade inte banga men jag e ju svensk så jag har inte nå chanes skit samma. men jag kan ju stava hyfsat gött. nu ska jag kolla färdigt på csi miami för jag vet vem möradrern e men inte kalle gammalt avsnytt, hahah lökasr . // hansson vi ses om 4 månader btw jag har gjort din mamma på smällen. nej hon gjorde sig själv på den . // hansson igen //hans //son

RSS 2.0